Friday, August 5, 2022

Dag 7 - rommelen

Vandaag een dag van rommelen. Stefan en Thijmen vertrokken vervroegd naar huis om snel bij vader/opa te kunnen zijn die opgenomen is in het ziekenhuis. Het  gaat naar omstandigheden goed met hem overigens. 

De bus van Boender was klaar en die moest worden opgehaald. Boender en millhill gingen richting Lienz naar de Opel dealer. De defecte turbo slang werd nog even beoordeeld, die was inderdaad niet jofel meer. Boender kon weer met de oorspronkelijke hoeveelheid PK's terug naar de camping. millhill had in Lienz een LPG station gevonden en daar werd de tank dus gevuld. Op de camping was de enorme afwas al gedaan en de hele partytent al netjes opgeruimd voordat het zou gaan regenen. Ook werd in de meeste tentjes het niet meer nodige opgeruimd en alvast in de auto geduwd. De regen begon iets later dan gepland en de Uriallers zaten nog even lekker in de schaduw met een versnapering.

Onze braaiende Zuidafrikanen hadden nog een tochtje naar Brixen voor de boeg omdat daar de rest van hun levensgezellen op de camping staan. Zij besloten al in de middag te vertrekkken zodat er meer tijd in Brixen was.

De planning is om 18.30 een hapje eten in het restaurant vlak achter de camping. Dan zal het wel vroeg ruhe zijn op de camping. Morgenochtend gaan de meeste Uriallers vroeg op en dan rap naar huis.


No comments:

Post a Comment