Thursday, August 1, 2013

Routes, Toiletpapier en andere noodzakelijkheden

Noodzakelijkheden

Door een briljante ingeving van Stefan werd duidelijk dat we nog wat praktische, belangrijke zaken niet hebben afgestemd. Onze focus op bier en droge worst is duidelijk gezien de foto's via WhatsApp, maar wat te denken van:

  • Toiletpapier
  • Koffie
  • Koffiemelk
  • Afwasmiddel
  • Afwaskwast
  • Lucifers
  • Eieren/brood voor de zondag
Het kan natuurlijk zijn dat iedereen dat mee neemt en ook kan het voorkomen dat niemand het bij zich heeft. Vandaar deze last minute co√∂rdinatie. Ik zorg voor het bovenstaande lijstje boodschappen. 

Het zou wel handig zijn als iedereen 1 theedoek mee neemt zodat we ook de afwas netjes kunnen afdrogen. Geef overige boodschappen voor 12.30 vandaag even via WhatsApp aan me door, dan neem ik het mee. Ik loop dan even naar de Lidl in mijn pauze.

Routes

Gisteravond hebben Top en ik een aantal prachtige tochten uitgedacht. Van rustige inloper tot een tocht van 8-9 uur over 2 schartes. Afhankelijk van de vorm van de dag en de omstandigheden kunnen we daar uit kiezen.

No comments:

Post a Comment