Thursday, August 8, 2013

Rustdag

Vandaag was het de inmiddels traditionele rustdag. Rustig opstaan, sommigen zelfs pas rond het middag uur, ontbijten en lekker rustig aan doen. Na de middag ging een groep richting Poprad voor wat militaire wapens en de nodige inkopen. Zoals vlees voor de barbecue. In een kleine outdoor winkel werd de hiking gear nog wat aangevuld. Verder is het vooral een stad om links te laten liggen. Misschien is het plaatsje waar een toren uit 1672 staat nog wel interessanter.

In een plaatje onderweg van Poprad naar Tatranska Kotlina werden de inkopen voor de bbq gedaan. 3 tassen vol vlees voor het luttele bedrag van 22 euro. Het zou later een gehele groentelade vullen. En wie heeft er ooit spiezen gezien waar de stukjes vlees werden gescheiden door stukken spek? Echt iets voor Uriallers.

Voordat de bbq aan ging startte Het spel. Wie is de mol. Stefan had het ontzettend goed voorbereid. Prachtige opdrachten en leuke vragen. Het bleef voor alle Uriallers een raadsel wie de Mol was. Fugazi had het erg goed gedaan. Maar door alle kabaal die alle Uriallers maakten kon hij vrij low profile mollen. Dat ging hem goed af. Verdenkingen waren er verder te over. Allemaal fout. Fugazi was de winnaar. We bedankten Stefan nogmaals voor zijn inzet. En het bleek dat Stefan ook nog een toekomstige bestemming in de vragenlijsten had verstopt. Het Aosta dal. Andere Uriallers opten voor Brenta, dolomieten, Spanje en  Frankrijk (Les Ecrins). We gaan morgen een tocht maken als groep met elkaar en vrijdag nog een redelijk flinke tocht naar een spits van 2500 meter (op een haar na).

Er zitten nu nog drie Uriallers voor het vuur dat eerder vanavond door Gijs geregeld was. Weltrusten.

No comments:

Post a Comment